Segíthetünk a választásnál?


Kedvelt kialakítású bejárati ajtók


Merítsen ihletet


Fényképek megjelenítése

Ajtóhúzók és kilincsek


Gondmentes megoldások


Aggodalom és gond nélkül válogathat kínálatunkból, a GAVA termékek megfelelnek az otthonában megkövetelt összes műszaki szabványnak.

Tartósság és minőség

Tartósság és minőség

Házat általában életében csak egyszer épít az ember. Ezért érthető, hogy egy jó minőségű bejárati ajtótól elvárjuk, hogy a szokásos mindennapos használat mellett több évig is kitartson. Cégünknél az ajtópaneleink hosszú távú, minőségromlás nélküli használatára helyezzük a legnagyobb hangsúlyt.

Továbbiak megjelenítése
Biztonság

Biztonság

A biztonságos bejárati ajtó manapság már minden ház alapvető eleme. Törekszünk arra, hogy minél nagyobb mértékben kiküszöböljük a tapasztaltabb tolvajok általi betörések kockázatát, ezért a magasabb védelmi szintű bejárati ajtók gyártását helyeztük előtérbe.

Továbbiak megjelenítése
Kialakítás

Kialakítás

A bejárati ajtó kialakítása az egész ház külső megjelenésének egyik legfontosabb eleme. Nem hiába büszkélkednek az új családi házak tulajdonosai éppen a bejárati ajtajukkal. Ezért is fontos számunkra, hogy bejárati ajtóink dizájnja modern és időtálló legyen.

Továbbiak megjelenítése
Csend

Csend

Ajtóinknak köszönhetően többé nem fogja zavarni a ház közelében elhaladó autók zaja vagy a gyerekek sikoltozása az utcán. Ajtóinkat kiváló minőségű panelekkel szállítjuk, amelyek nagyszerű hangszigetelő elemként szolgálnak, amely választóvonalat képez a kültér és a ház beltere között.

Továbbiak megjelenítése
Kényelem

Kényelem

Napközben több tucatszor nyitjuk és zárjuk bejárati ajtónkat. Ezért a kényelmes használat mindannyiunk magától értetődő elvárása. Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően a legkisebb részletig tökéletesítettük az ajtóhasználat kényelmét.

Továbbiak megjelenítése
Hőkomfort

Hőkomfort

Kevesen tudják, hogy a jól kiválasztott bejárati ajtóval fűtési energiát takaríthatunk meg. A hő sok esetben éppen a bejárati ajtón keresztül távozik. Cégünk ezért az alacsony áteresztőképességű és magas hőkomfortú szigetelőanyagokat helyezi előtérbe.

Továbbiak megjelenítése
Elfogadható ár

Elfogadható ár

Az új bejárati ajtó büszke tulajdonosaként mindannyian úgy szeretnénk gondolni rá, hogy – „ jó üzletet kötöttünk ". Ha csak gondolatban felsorolja az összes fent említett jellemzőt, látni fogja, hogy termékeink kiemelkedő értékkel bírnak, mi mégis észszerű áron szállítjuk őket.

Továbbiak megjelenítése

Blog


2017. február 15.

Módosulások az elérhető üvegek kínálatunkban

Tisztelt vevők,


szeretnénk Önöket figyelmeztetni azon módosulásokra, melyek 2017.03.15.-től érvényesek a kínálatunkban elért üvegekkel kapcsolatban. Mivel állandóan növekedik az érdeklődés a raktáron nem lévő termékek iránt, bővítettük üvegkínálatunkat, melyek megrendelésre szállíthatók lesznek. A raktár tételek is módosuláson estek át, melyeket továbbra is ráfizetés nélkül vásárolhat meg. Részletesebb információt honlapukon az Üvegezés szekcióban talál.

Blog megjelenítése

Projektjeink statisztikái


Lezárt házak az utolsó évre vonatkozóan

8 435

Jelenleg raktáron lévő színes burkolatok száma

170

Jelenleg raktáron lévő fogantyúk száma

659

Köszönjük, hogy már velünk tart

26éve

Az ajtódizájnok száma, amelyek közül ügyfeleink válogathatnak

463

A termékeinket eladásra kínáló üzleti partnerek száma

2 532

Product was successfully added to your shopping cart.