Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left
13. marca 2017

GAVA 999 je tu!

GAVA 999 je tu!

Ponuka našich dverných výplní je veľmi široká a pestrá, snažíme sa ju prispôsobovať dopytu, ktorý je rôznorodý a dynamický. Aby sme vyhoveli vkusu každého z Vás, navrhli sme modely rustikálne, aj moderné. Výplne zdobíme rôznymi aplikáciami, intarziami alebo aj gravírom. Vďaka širokej škále RAL farieb a drevodekorov vieme zabezpečiť dvernú výplň vo Vami preferovanej farbe. GAVA 999 prináša krásu vo svojej jednoduchosti. Žiadne ozdobné prvky, iba hladký sendvič navrhnutý pre HPL výplne, ktorý vyzdvihne farbu Vašich vchodových dverí. Dvernú výplň GAVA 999 si už môžete objednať prostredníctvom GAVAdesigner-u.
Do dvernej výplne GAVA 999 je možné použiť obľúbené dilatačné jadro F, ktoré výrazne redukuje kolmé sily pôsobiace na povrch výplne. Kolmé sily sú vyvolané rozdielom povrchových teplôt medzi exteriérovou a interiérovou stranou dverí a môžu spôsobiť deformáciu výplne. Jadro F je možné a odporúčané použiť do výplne hrúbky 36mm a viac.
Eleganciu dvernej výplne GAVA 999 je možné umocniť už len reprezentatívnym madlom, ktoré je montovateľné tak do dvernej výplne, ako aj do krídla dverí. Madlá montovateľné do krídla dverí sú vyosené a bývajú uchytené do oceľovej výstuže, ktorej hrúbka je štandardne 2-3 mm. Kolmé madlá sú montovateľné iba do plochy dvernej výplne. Bývajú uchytené do oceľovej matice M8 x 20 mm, pôsobiace sily sa prenášajú z matice na oceľovú platňu hrúbky 3mm. Pri kolmých madlách odpadá diagonálne namáhanie kotviacich bodov- madlo je teda pevnejšie a tak odolnejšie voči vykývaniu.

Na svoje si prídu aj milovníci hliníkových dverných výplní. Vieme, že hladký sendvič získal obdiv mnohých. Preto sme navrhli hladký sendvič aj pre hliníkové dverné výplne a tou je GAVA 500. GAVA 500 je dostupná v širokej škále RAL farieb. Dvernú výplň GAVA 500 si môžete takisto objednať prostredníctvom GAVAdesigner-u.

Vložená dverná výplň GAVA HPL 999 Zlatý dubPredsadená dverná výplň GAVA Aluminium 500 RAL 7040Predsadená dverná výplň GAVA Aluminium 500 RAL 9001Vložená dverná výplň GAVA HPL 999 Nussbaum

GAVA 999
Zlatý dub

GAVA 500
RAL 7040

GAVA 500
RAL 9001

GAVA 999
Nussbaum