Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left
12. septembra 2014 Zaradené v: GAVA HPLGAVA AluminiumGAVA PVC

GAVA designer

Nenašli ste ešte tie vysnívané dvere ? ... Prostredníctvom programu GAVA designer si môžete jednoducho vyskladať dvere podľa Vášho želania. Program nie je náročný na ovládanie a nie je potrebná ani samostatná inštalácia do počítača. Stačí len navštíviť našu stránku a v hlavnom menu sa prekliknúť na záložku GAVAdesigner.

Po spustení programu sa zobrazí úvodné menu, v ktorom je možný výber z troch druhov materiálov, z ktorých sa dverné výplne vyrábajú:

  • Plastové dverné výplne - GAVA Plast
  • HPL dverné výplne - GAVA HPL
  • Hliníkové dverné výplne - GAVA Aluminium

V ponuke je na výber množstvo moderných, ale i klasických rustikálnych dizajnov. Prípadne si viete zvoliť dvere, ktoré nesú v sebe aj ozdobné prvky, ako napr. aplikácie, intarzie, frézované drážky a pod. Program ponúka taktiež výber farebného prevedenia dvernej výplne. Dostupné je nielen typické biele prevedenie, ale i široká škála farebných prevedení(pre PVC a HPL dverné výplne) a RAL farieb (pre hliníkové dverné výplne). Ak ste si vybrali dvernú výplň so sklom, viete si vybrať z viacerých druhov skiel, podľa toho čo potrebujete. Pre zaistetenie súkromia, avšak so zachovaním prirodzeného svetla, je vhodné pieskované sklo. Alebo si chcete dvere odkrášliť? Tak si vyberte jednu z vitráži, nachádzajúcich sa v ponuke. Výplň možno doplniť aj o určité doplnky ,ako sú klopadlá, listové vhody alebo kukátko. Keďže každý zákazník kladie iné požiadavky na hrúbku dverí a rozmery, program bol nastavený aj na riešenie takéhoto problému. Po dokončení Vám program ponúkne zhrnutie, kde sú popísané všetky kroky procesu. Pre lepší prehľad sú dostupné aj technické výkresy výplní a viaceré doplňujúce dokumenty. Program je určený nielen pre koncových klientov ale i partnerov, prostredníctvom ktorých si možno danú dvernú výplň objednať online. Tí majú prístup aj do databázy starších objednávok.


Zaradené v: GAVA HPLGAVA AluminiumGAVA PVC