Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left
15. januára 2016 Zaradené v: GAVA HPLGAVA AluminiumGAVA PVC

Novinky 2016

Vážený zákazník,


pripravujeme pre Vás nový katalóg pre obdobie 2016-2017, ktorý bude dostupný v elektronickej podobe koncom januára a v tlačenej podobe začiatkom februára. S novým katalógom prichádza veľké množstvo noviniek, ktoré sme pre Vás už dlhšiu dobu pripravovali. Všetky novinky postupne dopĺňame do programu GAVA designer a na našu internetovú stránku.
Nový katalóg bude obsahovať širokú ponuku dizajnov od klasických rustikálnych, cez jednoduché, striedme až po nadčasové dizajny dverných výplní, ktorými sa pokúsime znova určovať trendy pre vchodové dvere do rodinných domov. K novým vzorom patrí aj výrazne rozsiahlejšia ponuka farebných prevedení pri HPL ako aj PVC dverných výplniach. Všetky farebné prevedenia, taktiež širokú ponuku madiel a doplnkov máme skladom. Tieto skladové položky nám výrazne napomáhajú k skráteniu dodacích termínov našich výrobkov.


Všetky modely sú vyobrazené v novom grafickom prevedení, čím sme pre Vás dosiahli realistickejšie zobrazenie dverí vrátane ostenia. Dverné výplne sú vyobrazené prevažne s bočnými prísvetlíkmi tak, ako je to obvyklé na vstupoch rodinných domov.


K novým dizajnom HPL výplní z druhej polovice roka 2015 sme pridali ďalšie nové typy HPL výplní, ako aj širokú ponuku nových modelov hliníkových výplní. Celková ponuka hliníkových výplní vzrástla o 70 nových modelov. Nové modely boli dizajnovo navrhnuté tak, aby spĺňali podmienky nových trendov s veľkým dôrazom na nezmenenú až výhodnejšiu cenu, oproti obvyklej cene stanovenej pre hliníkové výplne. Dobrý dizajn je veľmi dôležitý a veríme, že si z našej ponuky vyberie každý.


Dôležitejšie ako samotný dizajn sú však kvalita a funkčné vlastnosti dverných výplní. Toto je pre GAVAplast prioritou čoho dôkazom je aj veľký počet technologických noviniek:

  1. Jadro F – Jadro, ktoré výrazne znižuje sily z priehybov, v priemere až o 2/3 z celkovej sily a jeho automatické zavedenie pre hrúbky od 46mm a viac.
  2. Jadro F s dodatkovým kotvením – Jadro pre jednostranne predsadené dverné výplne bez zasklenia.
  3. OM systém – Systém pre jednostranne predsadené dverné výplne so sklom, ktoré je možné v prípade poškodenia vymeniť – nie je nutná výmena krídla a dvernej výplne na náklady zákazníka.
  4. DUO systém - Systém pre obojstranne predsadené dverné výplne bez skla aj so sklom, ktoré je možné v prípade poškodenia vymeniť – nie je nutná výmena krídla a dvernej výplne na náklady zákazníka.
  5. Madlo do plochy dvernej výplne – zákazník neprichádza do kolízie s nedostatkom priestoru pri odomykaní, madlo je výrazne pevnejšie, ako pri montáži na krídlo dverí – nepôsobia diagonálne sily na kotviace body madla. Dizajn madla je možné jednoduchšie zladiť s dizajnom výplne – nie sú obmedzenia v okolí zámku dverí.
  6. Všetky dverné výplne je možné objednať bez navýšenia ceny s teplým rámikom zasklení.
  7. Zavádzanie dištančného rámika Super Spacer, ktorý znižuje prestup tepla na okraji skiel o cca -70% oproti riešeniam s kovovými dištančnými rámikmi.
  8. Nový, výrazne posilnený postup lepenia kovových aplikácií. Pod každou aplikáciou dvernej výplne sú vyfrézované drážky, do ktorých je možné umiestniť väčší objem lepiaceho tmelu. Takto zaistíme zvýšenú pružnosť spoja, ktorá je dôležitá na slnečne exponovaných miestach.
  9. Nové povrchové dosky pri plastových výplniach „tzv. studené plasty, ktoré sú určené aj na slnečne exponované miesta v celej škále farebnej ponuky.



GAVAplast v priebehu roka 2015 rozšíril svoje výrobné a skladové priestory o 680m2, aby dokázal poskytovať stále vyššiu kvalitu pre svojich odberateľov.
Avšak, aby sme vytvorili „dostatok priestoru“ pre nové produkty, niektoré staršie produkty boli vyradené z ponuky. Ide o:

  1. GAVAline – od 1.2.2016 nie je možné objednať produktovú radu GAVAline. Opticky podobné alternatívy dokážeme vyrobiť v HPL alebo AL prevedení.
  2. Všetky spekané sklá, okrem skla Garis (tj. toto ostáva v ponuke) pre výplň GAVA 916.
  3. Väčšina pôvodných vitráži, ktorá bola nahradená novými vzormi. Aktuálny zoznam vyradených vzorov prepošleme na požiadanie.
  4. Niektoré typy hliníkových modelov. Aktuálny zoznam vyradených vzorov prepošleme na požiadanie.



Informácia pre našich odberateľov, t.j.výrobcov a predajcov okien a dverí: V programe GAVA designer je od 14.1.2016 aktualizovaná ponuka spoločnosti GAVAplast. Pre objednávky prijaté od 14.02.2016 sa stáva táto ponuka podkladom pre fakturácie výrobkov. Do 13.02.2016 bude fakturácia v pôvodných cenách. Pokiaľ sa Vám nebude zobrazovať cena pri nových modeloch, môžete požiadať o cenovú ponuku na
info@gavaplast.sk.

Zaradené v: GAVA HPLGAVA AluminiumGAVA PVC