Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left
1. decembra 2023

Odolnosť kaleného skla v dverných výplniach: Výnimočný test odolnosti

Pri hľadaní ideálnych dverných výplní je kľúčovým faktorom nielen estetika, ale najmä odolnosť. V Gava sme sa rozhodli podrobiť naše dverné výplne s kaleným sklom sérii nárazových testov, aby sme ukázali ich výnimočnú odolnosť. Tento blog popisuje náš experiment a ukazuje, prečo sú výplne modelov GAVA HPL 912 a GAVA HPL 913 synonymom bezpečnosti a kvality.

Prekrytá výplň GAVA 912 na X-systéme - podrobný pohľad na štruktúru a dizajn

Zameranie na odolnosť skla

Aj keď samotné dvere počas našich testov dostali zabrať, naším primárnym zámerom bolo testovať odolnosť kaleného skla. Tento materiál je štandardom pre naše výplne GAVA HPL 912 a GAVA HPL 913 a je známy svojou vysokou odolnosťou voči poškodeniu.

Prvý pokus: Prvý test spočíval v jemnom pustení výplne zo stojacej polohy, pričom padla na interiérovú stranu. Výsledok? Sklo bolo nepoškodené.

Druhý pokus: Pri druhom pokuse sme výplň otočili, aby sklo padlo na exteriérovú stranu. Výsledok bol rovnaký - sklo opäť odolalo nárazu.

Tretí pokus: Zintenzívnením sily dopadu sme skutočne testovali odolnosť skla. Napriek silnému nárazu sklo zostalo nedotknuté.

Štvrtý pokus: V poslednom pokuse sme výplň hodili z balkóna s plnou silou. Aj napriek obrovskému dopadu sklo odolalo.

Zachytené okamihy, keď sa dverné výplne počas testu dotýkajú zeme

Výsledok

Po štyroch náročných testoch sme dokázali, že kalené sklo v našich dverných výplniach je výnimočne odolné proti nárazu a poškodeniu.

Výsledok po štyroch hodoch - ako vyzerali dverné výplne po dokončení testov

Pozrite si naše video, kde ukazujeme celý experiment. Je to dokonalý príklad toho, ako vážne berieme bezpečnosť a odolnosť našich produktov.

V Gava sme hrdí na to, že poskytujeme výrobky, ktoré sú nielen esteticky príťažlivé, ale hlavne bezpečné a odolné. Náš experiment s kaleným sklom v dverných výplniach 912 a 913 je dôkazom našej angažovanosti v zabezpečení najvyššej kvality a bezpečnosti pre Vaše domovy.