Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left
21. februára 2019 Zaradené v: GAVA HPL

Výplne GAVA HPL v nových farbách už od marca

Výplne GAVA HPL v nových farbách už od marca

V zimných mesiacoch vraj všetko funguje v úspornom režime a znova sa prebúdza k životu až na jar. Tím GAVA plastu však ani cez zimu nezaháľal, a preto víta príchod jari v nových farbách dverných výplní GAVA hpl.

Uplynulé týždne nás presviedčajú, že sivé zimné obdobie má svoje dni zrátané a my budeme môcť čoskoro oživiť nielen náš šatník, ale aj spestriť si naše príbytky. Nie sme síce experti na módne trendy, pokiaľ ide o obliekanie, zato starostlivo reagujeme na potreby našich zákazníkov a sledujeme, čo sa aktuálne nosí vo svete vchodových dverí. Preto sme sa rozhodli privítať jar v nových farbách laminácií, do ktorých 'oblečieme' dverné výplne GAVA hpl.

Vchodové dvere neplnia len úlohu zabezpečenia a ochrany nášho domova, ale svojim majiteľom umožňujú vyjadriť svoju osobnosť a emócie pomocou rôznorodých tvarov a farieb. V GAVA plaste kladieme dôraz nielen na dizajn a kvalitu materiálov, ale aj na možnosti farebného prevedenia dverných výplní. Aj preto sme sa rozhodli rozšíriť ponuku dostupných laminácií, navýšiť naše skladové zásoby až na 80 rôznych typov pre HPL modely, ale rozšíriť aj ponuku odtieňov na objednávku. Rovnako nezabúdame ani na tých, ktorí v našej širokej ponuke nenájdu požadovaný odtieň a sme pripravení vyjsť v ústrety našim klientom.

Už od 1.marca tak v našej ponuke nájdete 17 ihneď dostupných typov nových dekorov vrátane obľúbených odtieňov ako Ginger Oak, Schiefergrau alebo Woodec:
Laminácie skladom

Ak vás zaujme niektorý z ďalších 6 dekorov, radi ich pre vami zvolenú HPL výplň objednáme.

Laminácie na objednávku

Všetky naše novinky sme zapracovali do interaktívneho programu GAVA designer, ktorý vám zároveň ukáže, či je zvolený odtieň skladom alebo na objednávku a rovnako aj to, ako bude v dvernej výplni vyzerať.

Tak ako - ste pripravení privítať jar a zvýrazniť svoj príbytok jedinečnými dverami od tradičného slovenského výrobcu? Popustite uzdu fantázii pri plánovaní vchodu do vášho rodinného domu - spoľahnite sa na partnera s viac ako 20-ročnými skúsenosťami z výroby dverných výplní a vyberte si zo širokej škály produktov, zohľadňujúcich najnovšie trendy a technológie. Náš tím odborníkov vám rád poradí pri výbere či zodpovedaní vašich otázok.

Zaradené v: GAVA HPL