Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left
6. novembra 2023

X-systém: Renovácia plastových dverí bez rozbitia omietky

V GAVA sme nedávno uskutočnili experiment, ktorý ukázal, ako môže naša technológia X-systému prispieť k jednoduchej a rýchej renovácii dverí bez potreby rozbitia omietky. Tento článok Vám ukáže, ako sme dosiahli túto transformáciu a poskytne konkrétny príklad zákazníčky, ktorá využila X-systém na renováciu svojich plastových dverí.

Dvere pred renováciou - GAVA 150

Pôvodná výzva: Renovácia dverí bez búrania

Naša zákazníčka chcela obnoviť svoje staré plastové dvere, ale nechcela riskovať poškodenie nového omietania. Tradičná výmena dverí by znamenala rozbitie omietky okolo dverí, čo by bolo časovo náročné a finančne nákladné.

X-systém: Náhodný hrdina v pravý čas

Naša nová technológia X-systém bola pôvodne navrhnutá na predsadenie výplní na plastových dverách a na ochranu plastového profilového systému. Hoci to nebolo jeho primárnym účelom, ukázalo sa, že je ideálnym riešením pre túto výzvu!

Naše riešenie v akcii: Jednoduchá a rýchla renovácia dverí

Za jedno doobedie sme vymenili starú výplň dverí za novú, a to vďaka X-systému, ktorý umožnil jednoduchú a rýchlu inštaláciu. Celý proces bol zdokumentovaný na fotografiách a videu, ktoré jasne ukazujú, ako X-systém transformoval staré dvere na nové, bez nutnosti rozbíjať omietku.

Výsledok: Nový vzhľad bez dodatočných stavebných úprav

Zákazníčka bola nadmieru spokojná s výsledkom. Jej dom získal nový, svieži vzhľad a renovácia prebehla bez rozbitia omietky a bez akýchkoľvek dodatočných nákladov.

Dvere po osadení X-systému - GAVA 593

Záver: Ako renovovať dvere s X-systémom

Tento experiment nám ukázal, že náš X-systém môže nájsť využitie aj mimo svojho primárneho účelu, čím otvára dvere k novým možnostiam. Ak máte záujem zistiť viac o našich riešeniach alebo potrebujete poradiť s Vašimi konkrétnymi potrebami, neváhajte nás kontaktovať.
Vaša spokojnosť je našou prioritou!